Informatie over bedrijventeams

met uw bedrijf deelnemen aan de mountainbike uitdaging van het jaar!

GROESBEEKS GRUWELIJKSTE

zondag 15 september 2019 Gruwelijk gaaf parcours (25-50-75-100 km) fenomenale sfeer en verzorging bijdrage aan goed doel

STEUN ONS, DOE MET ONS MEE

Neem deel met uw bedrijventeam aan de mountainbike uitdaging van het jaar: Groesbeeks Gruwelijkste. Voor € 750,- maakt uw bedrijventeam met maximaal 10 bikers gebruik van ons sportieve pakket:

UNIEK VOORPROGRAMMA

Bestaande uit een clinic op zondag 23 juni 2019. Deze wordt verzorgd door Jeroen Van Eck. Jeroen is professioneel MTB’r en rijdt voor team VANECK Racing. Hij won in 2018 de UCI Wereldbeker in de discipline Eliminator. In dat jaar werd hij tevens voor de 3e keer Nederlands kampioen en miste nipt een medaille op het WK met een 4e plaats. Jeroen geeft ons een inkijk in zijn leven van professioneel mountainbiker. Daarna gaan we de MTB op voor een actieve parcoursverkenning van een deel van de route Groesbeeks Gruwelijkste. We sluiten de dag af met een lunch.

Locatie: Groesbeek, tijdsduur 9.00-13.30 uur, inclusief lunch. Tijdens de clinic maakt u kennis met de overige bedrijventeams, met bestuur en organisatie ROAd4energy, wordt u bijgepraat over de status van het doel van de stichting en is er gelegenheid om te netwerken.

DEELNAME GROESBEEKS GRUWELIJKSTE

Op zondag 15 september 2019 vrije deelname voor uw bedrijventeam met 10 deelnemers aan Groesbeeks Gruwelijkste, inclusief deelname Pasta Party en 30 consumptiemunten.

PUBLICITEIT VOOR, TIJDENS EN NA GROESBEEKS GRUWELIJKSTE

• Reclamebord/vlag/banner/spandoek op Sportpark Zuid op zondag 15-09- 2019;

• uw bedrijfslogo op onze website, vermelding van uw bedrijfsactiviteiten en website op onze facebookpagina en vermelding via Twitter;

• vermelding van uw bedrijfslogo op de led Wall op zondag 15 september in de kantine van Sportpark Zuid;

• uw MTB-ers worden in uw bedrijfskleding gezien op het Gruwelijk Gave parcours en na afloop op Sportpark Zuid.

DOET UW BEDRIJF MEE? LAAT HET ONS WETEN!

Op onze website www.road4energy.nl vindt u de link naar de inschrijfmodule Teams. Hier kunt u uw team direct aanmelden. De procedure wijst zich vanzelf.

U kunt ook een email sturen naar harm@road4energy.nl. U ontvangt dan een link naar de inschrijfmodule per e-mail. Op dit mailadres kunt u tevens al uw vragen stellen.

Na aanmelden ontvangt u een bevestigingsmail van uw aanmelding en daarna een mail met een persoonlijke code om uw teamleden aan te melden voor de tocht. Via de inschrijfmodule kunt u tot uiterlijk vrijdag 6 september 2019 de teamleden inschrijven of wijzigen.

De factuur wordt naar uw bedrijf verstuurd. ROAd4energy beschikt over een ANBI-status.

In verband met de veiligheids- en vergunningseisen zijn er maximaal 1.500 deelnamebewijzen Groesbeeks Gruwelijkste te vergeven. Wij hanteren een limiet van maximaal 40 bedrijventeams. Schrijf u dus tijdig in, want vol is vol !

Schrijf je hier in!