Informatie over bedrijventeams

met uw bedrijf deelnemen aan de mountainbike uitdaging van het jaar!

GROESBEEKS GRUWELIJKSTE

zondag 18 september 2022 Gruwelijk gaaf parcours (50-75-100 km) fenomenale sfeer en verzorging bijdrage aan goed doel

STEUN ONS, DOE MET ONS MEE

Neem deel met uw bedrijventeam aan de mountainbike uitdaging van het jaar: Groesbeeks Gruwelijkste. Voor € 750,- maakt uw bedrijventeam met maximaal 10 bikers gebruik van ons sportieve pakket:

UNIEK VOORPROGRAMMA

Bestaande uit een clinic op zondag 19 juni 2022. We hebben Eva Eikhout, Groesbeekse van origine, presentator bij BNNVara (Weet wat je date, Yung DWDD, BNNVara Academy TV), podcastmaker (Onbeperkt met Wilfred Genee) en TED Talk-alumnus bereid gevonden om de ochtend af te trappen met een motiverende speech over Mindset.  Daarna gaan we de MTB op voor een actieve parcoursverkenning van een deel van de route Groesbeeks Gruwelijkste. We sluiten de dag af met een lunch.

Locatie: Groesbeek, tijdsduur 9.00-13.30 uur, inclusief lunch. Tijdens de clinic maakt u kennis met de overige bedrijventeams, met bestuur en organisatie ROAd4energy, wordt u bijgepraat over de status van het doel van de stichting en is er gelegenheid om te netwerken.

DEELNAME GROESBEEKS GRUWELIJKSTE

Op zondag 18 september 2022 vrije deelname voor uw bedrijventeam met 10 deelnemers aan Groesbeeks Gruwelijkste, inclusief deelname Pasta Party en 20 consumptiemunten.

PUBLICITEIT VOOR, TIJDENS EN NA GROESBEEKS GRUWELIJKSTE

• Reclamebord/vlag/banner/spandoek op Sportpark Zuid op zondag 18-09- 2022;

• uw bedrijfslogo op onze website, vermelding van uw bedrijfsactiviteiten en website op onze facebookpagina en vermelding via Twitter;

• vermelding van uw bedrijfslogo op de led Wall op zondag 18 september in de kantine van Sportpark Zuid;

• uw MTB-ers worden in uw bedrijfskleding gezien op het Gruwelijk Gave parcours en na afloop op Sportpark Zuid.

DOET UW BEDRIJF MEE? LAAT HET ONS WETEN!

Op onze website www.road4energy.nl vindt u de link naar de inschrijfmodule Teams. Hier kunt u uw team direct aanmelden. De procedure wijst zich vanzelf.

U kunt ook een email sturen naar harm@road4energy.nl. U ontvangt dan een link naar de inschrijfmodule per e-mail. Op dit mailadres kunt u tevens al uw vragen stellen.

Na aanmelden ontvangt u een bevestigingsmail van uw aanmelding en daarna een mail met een persoonlijke code om uw teamleden aan te melden voor de tocht. Via de inschrijfmodule kunt u tot uiterlijk vrijdag 9 september 2022 de teamleden inschrijven of wijzigen.

De factuur wordt naar uw bedrijf verstuurd. ROAd4energy beschikt over een ANBI-status.

In verband met de veiligheids- en vergunningseisen zijn er maximaal 1.500 deelnamebewijzen Groesbeeks Gruwelijkste te vergeven. Wij hanteren een limiet van maximaal 40 bedrijventeams. Schrijf u dus tijdig in, want vol is vol !

Schrijf je hier in!